LAJMET:

Zgjedhja e 61 kryetarëve të rinj, rimblidhemi në 16 maj

11 maj 2016

Prononcim për media i Zëdhënësit të Kryesisë së PS, Alfred Peza, pas mbledhjes së sotme:

Jemi në këtë komunikim të drejtpërdrejtë me të gjithë gazetarët për t’ju informuar në lidhje me përfundimin e mbledhjes së sotme të Kryesisë së Partisë Socialiste. Kryesia u mblodh nën drejtimin e Kryetarit, z. Edi Rama, për të vijuar me punën në bazë të vendimit të mbledhjes së fundit të marrë nga kjo Kryesi, për ndarjen dhe miratimin përfundimtar të detyrave specifike të të gjithë sekretarëve të Sekretariatit Ekzekutiv të Partisë Socialiste.

Tashmë secili nga sekretarët e zgjedhur në mbledhjen e fundit të Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste i ka të qarta dhe specifike të gjitha detyrat, në kuadër dhe të të gjitha detyrave të përbashkëta me Sekretariatin Ekzekutiv të Partisë.

Nga ana tjetër u bë një analizë e punës së deritanishme e organizimit të partisë nga baza deri në qendër, me fokus të veçantë procesin e përmbushjes së detyrave të Kryesisë për zgjedhjen e 61 kryetarëve të rinj të Partisë Socialiste, në 61 bashkitë e vendit sipas ndarjes së re administrativo-territoriale.

Për ta përmbyllur dhe për ta përmbushur këtë proces, Kryesia e Partisë Socialiste do të mblidhet sërish në datën 16 maj.

Gjithashtu u bë një analizë në lidhje me të gjithë punën dhe veprimtarinë por edhe me aktivitetet që Partia Socialiste po zhvillon dhe do të zhvillojë në kuadër të festimit të 25 vjetorit të themelimit të saj.

Për çdo të re tjetër do jemi në kontakt! Ju faleminderit dhe punë të mbarë.

LAJME TE TJERA:

Postoj një koment

Ju lutem plotësoni emrin

Ju lutem plotësoni adresën e saktë të emailit

Shkruani mesazhin tuaj

PROGRAMI:
Përfshihu: